"Gewichtbeheersing door Meer Eten"

Al weer uit gesonjabakkerd ? De zoveelste methode of het zoveelste boek van de menigte afval-goeroes, afval-, gewichts- en voedingscoaches geprobeerd die geld aan de overgewicht armoe willen verdienen ? Dus weer in vertwijfeling de meest recente hypes en trends voorbij ? Als jojo weer terug bij af of misschien zelfs niet lekker geworden? Ondervoed geraakt wellicht ? Al dan niet van vaak peper-dure diŽten, pilletjes, poedertjes, drankjes en zo voort die maar kort helpen en meestal ongezond zijn?

Hier is de enige gezonde, natuurlijke en medisch verantwoorde, al meer dan een eeuw oude oplossing !
En let op: het is geen dieet, want een gezond mens hoeft nu eenmaal geen dieet te volgen !
Bovendien: eten mag, en hoeft al helemaal geen stressende bedreiging te vormen !
En tenslotte: het is nog gratis ook !

Al in september 2004 rapporteerde het CBS, het Centraal Bureau voor de Statistiek, dat 45% van de Nederlandse bevolking lijdt aan overgewicht. Een gemiddeld percentage, want onder jongeren ligt dat hoger dan onder ouderen, terwijl het hoogste percentage wordt gescoord door de jongsten onder ons. In 2021 is dat 55 %, waarvan een groot deel aan obesitas lijdt.

Overgewicht wordt beschouwd als een van de grootste bedreigingen voor de gezondheid, niet in de laatste plaats omdat het bij jong en oud auto-immuun aandoeningen zoals suikerziekte kan veroorzaken. Daarnaast zijn de risico's van hart- en herseninfarcten, vaataandoeningen en andere ingrijpende ziekten bijzonder groot.

"Gewichtbeheersing door Meer Eten" is voor menigeen de oplossing. Het is gezond, het werkt, het zijn geen pillen, poeders of trend- en supervoedsel, het kost niets en nogmaals, het is boven alles geen dieet. Het is een natuurlijke en effectieve methode van eten, zonder bijwerkingen of gevaren, waardoor gestaag een ideaal gewicht kan worden bereikt en, nadien, behouden.

De eertijds door Pater Sebastian Kneipp ontwikkelde methode is inmiddels meer dan 115 jaar oud, heeft zich bewezen en is eenvoudig te volgen. Erg veel is er niet voor nodig en....... het kost niets, althans, voor wie dat wil alleen enkele euro's als donatie aan een goede doelen stichting, en natuurlijk wat wilskracht.
Kortom, een absolute 'must' voor iedereen die in deze moderne tijd graag gezond en slank door het leven gaat en dat zo wil houden.


Het boekje "Gewichtbeheersing door Meer Eten" is een uitgave van Cint MMedia in opdracht van de Marijke Foundation.
De gedrukte versie van "Afvallen door Meer Eten" (de oude titel) anno 2004 is al geruime tijd uitverkocht en werd niet herdrukt.
Het boekje is in 2017 herschreven, in 2021 herzien en als e-book geproduceerd in het Adobe .pdf formaat. Daardoor is het leesbaar op vrijwel alle tablets en smartphones, alsmede op elke PC en laptop.

"Gewichtbeheersing door Meer Eten" telt 33 pagina's, is een non-commerciŽle uitgave, dus zonder advertenties, en kan gratis worden gedownload door hier te klikken.